HanaGashtHanaGasht

By signing up, I agree to Travelo's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

در حال حاضر عضو هستید؟

HanaGashtHanaGasht
فراموشی رمز عبور ؟

آیا یک حساب کاربری ندارید؟

سفارت اسپانیا

 

مدارکی که باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه جهت اخذ ویزا اسپانیا به همراه داشته باشید (علاوه بر فرم) شامل موارد زیر است؛

کپی از تمامی مدارک؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما  می‌ماند.
ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده کلیه‌ی مدارک فارسی.
در صورت عدم پذیرش شما برای ویزای اسپانیا، مدارک بازگردانده نخواهد شد.

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. دو سری کپی از صفحات یک تا سیزده گذرنامه باید همراه مدارک باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی                                                                                                                                                                    
  • توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
    ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۴٠ در ۶٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
    طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
  •  دعوت‌نامه : خانواده یا دوست مقیم اسپانیا شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
    اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در اسپانیا یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت
  •  برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی.
  •  اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛
    گواهی حساب بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب. (میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب)
    گواهی اشتغال به کار متقاضی با قید سمت، تاریخ شروع کار، میزان درآمد و کپی لیست پرداخت حق بیمه‌های اجتماعی.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.

مدارک مورد نیاز بعد از موافقت با صدور روادید:

بیمه مسافرتی :
متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در اسپانیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در اسپانیا انجام دهد.
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت.

توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور اسپانیا، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک اسپانیا به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

  • آدرس سفارت اسپانیا در تهران: دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰
    تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ –۲۲۵۶۸۶۸۴
    ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶- ۹